100 anys d'Escola a Badalona

Llar, Ed. Infantil, Ed. Primària i Ed. Secundària

  • Actualitat

Actualitat de l'escola

Noticies i esdeveniments de l'escola NJ Praga de Badalona

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR 2020-2021

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR 2020-2021

PREINSCRIPCIÓ 2020/21:  La preinscripció escolar de les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria es realitzarà entre el 13 i el 22 de maig i la presentació de sol·licituds i de documentació es farà majoritariament de forma no presencial, omplint la sol·licitud telemàticament a través de l'enllaç Sol·licitud de preinscripció i enviant la documentació necessària: 

  •  Resguard de la sol·licitud
  •  Foto…

+ info.

ELS NOSTRES PROJECTES

ELS NOSTRES PROJECTES

Al llarg del curs passat els nostres alumnes van realitzar un munt d'activitats dels nostres PROJECTES ESPECÍFICS de centre. Clicant el següent enllaç  hi trobareu una pinzellada. No us el perdeu!…

+ info.

LA TELEVISIÓ DE BADALONA ENS VISITA: PROJECTE "LA NOSTRA ESCOLA"

LA TELEVISIÓ DE BADALONA ENS VISITA: PROJECTE

"La Nostra Escola" és un projecte educatiu de la Televisió de Badalona en què els nostres alumnes de 6è de Primària participen.

Durant tres mesos els nens i nenes de 6è elaboren un reportatge sobre la nostra Escola com a autèntics professionals. Treballen des del brainstorming a l'edició de vídeo, passant per l'elaboració del guió i el rodatge. 
Per saber com evoluciona el seu reportatge vam rebre la primera visita de la TV BDN.  A cont…

+ info.

24 SETMANA DE LA CIÈNCIA

24 SETMANA DE LA CIÈNCIA

Coincidint amb el Dia Mundial de la Ciència per la Pau i el Desenvolupament, hem celebrat a l'Escola, la 24a Setmana de la Ciència. 

Tallers, conferències, sortides i exposicions són algunes de les activitats destacades que tindran lloc durant aquests dies. Podeu fer el seguiment al nostre compte d'Instagram  @escolanjpraga

+ info.

1r i 2n PREMIS DEL CONCURS DE ROBÒTICA SCRATCH CONTEST 2019

1r i 2n PREMIS DEL CONCURS DE ROBÒTICA SCRATCH CONTEST 2019

Enguany, els nostres alumnes han tornat a estar premiats amb un 1r i un 2n premi del concurs de Robòtica SCRATCH CONTEST.

L'Adrià Bolivar, guanya el 1r premi en la categoria de l'ESO amb el seu projecte de "Room Escape" que consistia en escapar d'una central nuclear en cas de perill.

En Marc Alonso, en Pere Gàlvez, la Sofia Ruíz i en Joan Sansaloni, han acoseguit el 2n premi del repte d'ASCENDEO IBERIA 2019.  Ells van crear un enginyós…

+ info.

  • 1
  • 2